Lima Waxing Salon

Goedkoopste Lima Waxing Salon Behandelingen Prijs De Salon Afspraak maken

Wat is het voordeel van waxen?

Onze wax neemt alle haartjes inclusief de worteltjes mee: pas na minimaal 3 tot 4 weken hoef je er weer aan te denken. In de tussentijd zijn er geen harde stoppels, huidirritatie of haar-ingroei, maar een zachte huid die je met ontharen door middel van scheren of epileren niet kan bereiken.

En ook bij intiemere lichaamsdelen kun je het proberen, want daar is zo'n gevoel natuurlijk nog veel prettiger.

Wat is een Brazilian wax?

Bij een Brazilian wax worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied:

venusheuvel (= pubis), vagina, het perineum en rond de anus.

Na een Brazilian wax hoef je niet meer bang te zijn voor haren die onder je slip vandaan komen. Je krijgt een bikini-lijn met een zachte huid, zonder pukkels en irritaties. Bij een "Brazilian" blijft alleen een streep haar op de venusheuvel over.

Hollywood Wax

Bij een Hollywood wax alle haren rond het schaamstreekgebied worden verwijderd.

Er blijft niets over..

De behandeling

De meest prettige lengte van haren om te behandelen is ongeveer 0,5 a 1,5 centimeter.

Dat wil zeggen dat je ongeveer 2 a 3 weken voor de behandelingsafspraak niet meer mag scheren. Als je haartjes te kort zijn en je maakt een afspraak dan kan ik je helaas niet behandelen en moet je helaas wel betalen. Als de haartjes te lang zijn knip deze dan zelf bij voor de behandeling tot ongeveer 1 centimeter.

Huid en haren worden met desinfectia en voorbereidende lotion op de behandeling voorbereid. Hierna wordt de hars met harscassette, spatel of kwast op de haren aangebracht.Dit voelt meestal warm aan, op gevoelige plaatsen vaak behoorlijk warm.

De hars wordt flink in de haren gedrukt. Nu wordt de hars tegen de haarrichting in met een ruk van de huid getrokken, waardoor haren die in de hars aangedrukt zitten zullen verdwijne

Op tijd een afspraak maken

Maak op tijd een afspraak: houdt rekening met volle agenda's in de vakantieperiode. Maak minimaal 14 dagen voor de bedoelde behandeling een afspraak: je haren hebben vanaf het moment van de afspraak de tijd om te groeien tot de dag van behandelen.